Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en diamantsjäl

Du
är galenskapen

i

mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-30 23:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
.. galen
skap
skapande


2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth