Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ler en dimma

Bortom
själanöden

mörker
vilar

dina ögon

vet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-30 23:53



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
bra skrivet och du gör mig nyfiken på slutet vet...måste tänka till lite då :)
2013-02-07

  peter markurth
tack för läsning samt komentarer
2013-01-31

  poetryGirl
gilla!
2013-01-31

    ej medlem längre
Fin poesi Peter!
2013-01-31

  Lena Själsöga Keijser
ja

dessa medaljonger
talar
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth