Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgons illusion ...

 

 

vad jag längtar att se dig

varje morgon när jag rusar ut genom dörren

du är den allra första som jag vill råkas

den allra sista jag vill omfamna

innan jag faller i sömn

vill andas in ditt lugn mitt i natten

du skyddar mig alltid vid mardrömmen

vill smaka på dina gudomliga kyssar

som jag aldrig tröttnar

vill tillbringa en kort stund i dina starka armar

så krävande är jag

 jag vet vad du tänker

jag vet att du vill

på något sätt lika mycket som jag

så låt oss börja

definiera saknad och längtan

av vår gemensamma resa

till illusions riket

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-31 10:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2013-01-31

    Ken Cassel
Fint. Thu :)
2013-01-31

    ej medlem längre
längtansfull och vacker text...
2013-01-31

  Lars Hedlin
En fin text...Applåd
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One