Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dilemma ...

 

 

sitter här och har sällskap med min kära ensamhet

en varm kopp te i handen och ett hopp om tillfredsställande sinnen

är svag för mina begär

om ett kärleksfullt förhållande som finns nästan bara i sagans värld

önskar att kunna vrida och vända mitt öde

att få kalla dig min älskare

men livet är aldrig så enkelt

det som finns i drömmen är vackrast i drömmen

kan åtminstone nudda det en nanosekund

med själen.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-31 17:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna
2013-02-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina tankar i din text!
2013-02-01

  Destino
Oj vilken text. Fint och lite sorgligt. Kram
2013-01-31

    ej medlem längre
Dina ord leder till eftertankar...
2013-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, livet är inte enkelt men det är till för att levas, inte förstås...fina funderingar...
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One