Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
överblivet...


smulor



Grenen brast plötsligt
men du stannade kvar under mitt träd

varför vet jag inte
men det var som att du inväntade något

eller så är det så
att det är allt som var kvar
av det som en gång fanns

resterna....




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-31 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eller också så hon att det som du kallar resterna var värt mycket mer
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~