Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat blöder

Hon ser sorgen i hans ögon,
förstår hur han känner

Det är kanske sista gången
de verkligen ses

I henne blöder hjärtat och
gör fruktansvärt ont

Han har tårar i ögonen när
de möts i en sista kyss

När han sakta går därifrån
går hela hon sönder

Vill ropa honom tillbaka
men hon vet

Att han aldrig skulle vända
hur än han vill

För resten av deras liv har
sorgen byggt bo

I deras hjärtan




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-31 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP