Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga...

En osynlig stark kraft
som värmer och kittlar.
Får oss att stråla
och skratta.
Bara för vi är så lyckliga
att se varandra.
Gå där tillsammans
och dela samma ögonblick.
En osynlig kraft-
somliga kallar det kärlek.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-31 22:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat om kärlek
2013-02-04

    ej medlem längre
Så fint skrivet om kärleken min vän..
2013-02-02

    ej medlem längre
Fint skrivet om kärlek..
2013-02-02

  Lars Hedlin
Underbara känslor
2013-02-01

    ej medlem längre
Åh, vad jag tycker om din fina text!
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP