Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnkväll

det växte stjärnor

på himlavalvet ikväll

ändå blev jag kvar




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-31 23:58



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Kompakt och tät berättelse/bild. En uppgivenhet i sista raden som tar tag...
2013-02-11

  Anya VIP
Fin text med ett slut som inger eftertanke, gillar också allitterationerna.
2013-02-03

  Catharina Edin VIP
'allitterationerna'!
2013-02-01

  Catharina Edin VIP
gillar alliterationerna! och det storslagna perspektivet.
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP