Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje


Gryningsljuset väcker mig

Himlen är nymornad

och dagen står på förstubron

gläntar så lätt på dörren.

Har lite glädje i säcken

och lite hemsysslor.

Morgonkaffet ropar: Välkommen

Agendan är fulltecknad


Det är fredag




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-01 09:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin morgon...
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP