Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny början

Om vind kunde speglas i vattenytor
skulle mitt jag kika fram

Om horisonter kunde nås av seglande skepp
skulle mitt jag skymta till

Om skrattet kunde förvaras på burk
skulle mitt jag vara tillgjort

Om världen hade en början och ett slut
skulle jag inte finnas

För då vet jag exakt vart jag är någonstans






Fri vers av Sandy
Läst 595 gånger
Publicerad 2006-02-20 20:50



Bookmark and Share


  Lany
Och
Om någon läser dig
så skulle du skriva igen
Bra början, igen
Fortsätt så !

/Lany
2007-02-27

    fiona
saaandy whats up maaaaaate...

sö... everything ök??

kisses
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sandy
Sandy