Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro, hopp och kärlek


Snart ger tron upp
och hoppet följer med ner i fallet
Om ingen kärlek finns
varför ska de andra två
då existera?

Tron kan stiga ner från sin tron
Hoppet kan hoppa i sjön
för kärleken har fastnat på vägen
Han hinner inte fram i tid,
hans klocka är sönder

Tron gav upp för längesen
och hoppet föll ner strax därefter
Tick tack
Ser man på, vem kommer här?
Bättre sent än aldrig




Fri vers av Sandy
Läst 910 gånger
Publicerad 2004-11-17 21:04



Bookmark and Share


  Elin Isabell
Den här har du fått ihop bra :)
Gillas!
2004-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sandy
Sandy