Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta med vinden


Tusen bitar,
miljoner bitar
Bilden av dig är riven i tu
Du fastnade där
men inte i mig
Du är din egen fånge
som nu är splittrad
i tusen bitar,
i miljoner bitar
De är nu borta med vinden
Du likaså




Fri vers av Sandy
Läst 670 gånger
Publicerad 2004-11-25 13:10



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Grymt fina bilder skapas.
2005-07-24

  skaparen
mycket bra beskriven.
2005-05-06

  Mats L.
är en fin bild du ger
2005-03-09

  Lany
väntar på nästa
2005-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sandy
Sandy