Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortvaro

I illusionernas mörkerljus
sipprar sannbilderna
- som bloddroppar -
faller skriken i rummet
mot
brusten klangbotten.




Övriga genrer av rosa
Läst 868 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2013-02-02 21:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo.
2018-08-19

  aol
alla lever ju i en illusion, men utan den vore det så kalt,
2013-11-13

  Undine
Starkt!
2013-04-20

    lenakarin
Tung..Snyggt formulerad!
2013-02-21

  erkki
Texten är svår för mig att förstå. Den utstrålar förtvivlan och uppgivenhet utan att jag kan så någon orsak eller bakgrund. Det öppnar för tolkningar i många riktningar. Men ändå känns det som att den har något budskap. Att man ska vara empatisk? Kanske.
2013-02-07

  Eva Langrath VIP
Tycker om din uppbyggnad av texten som förmedlar en stark känsla av smärtsamt uppvaknande insikt.
2013-02-06

  SatansSon VIP
Den här var bra.
2013-02-06

  Sommarnattsljus
Exellent!
2013-02-05

  Palett
Mycket bra text !
2013-02-05

  Quasimodo
Ger en tät bild och känsla för vad som kanske är vad och när! En tanke för din text här, men bara min! "skriken faller i rummet", kanske??

2013-02-05

    ej medlem längre
komprimerat och smärtsam/ gillar
2013-02-05

  bittemi VIP
En stark text. Mycket bra skriven
2013-02-04

  demonsson
Jag kan bara säga att jag tycker om texten helt enkelt. demonsson
2013-02-03

  KrutOla
Kan bara instämma. Genialt!
2013-02-03

  Rozsi.kovacs

Otroligt bra skrivet rosa på djupet
2013-02-03

    Albhin
Fantastiskt. Kort men genialt.
2013-02-03

  ULJO
Utlämnande och berörande, fint skiftat
2013-02-02

    ej medlem längre
Mycket styrka i dina ord.
2013-02-02

  Arowana
Jag gillar ljudet av denna med sannbilder, bloddroppar och en klangbotten.
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

rosa