Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom eldens lågor möttes våra blickar

Genom eldens lågor
möttes våra blickar

Ilningarna sköt genom
hela min kropp

Precis som de gjort
ändå sedan vi sågs

Bara några timmar
tidigare samma dag

Tillslut fanns bara vi
kvar på stranden

Mörkret och kärleken
omfamnade oss

Vi var så unga, jag 15
och du 17 år

Vad visste vi om livet
egentligen

Men när du åkte ifrån
mig morgonen därpå

Gick mitt hjärta sönder
din doft vilade kvar

Min sorg visste inga
gränser, du var borta

Det har gått snart 20 år
och ännu när jag blundar

Minns jag din röst, dina
varma händer

Och dina ögon som sa
att jag var din för alltid




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-02 22:56



Bookmark and Share


    MayaN
Tiden läker inte alla sår, jätte fint skrivet!
2013-02-07

    Max Poisé
Precis!! Känslan biter sig kvar i all oändlighet!! Bra här Emme!
2013-02-03

    ej medlem längre
Det ville han nog då också..men sen kom
livet emellan..du är värd att få gå vidare !!!

Bara att hitta din egna bänk och så kör man :)

Kram E !!!
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP