Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

vägen är tom

hjärtat är fullt av
fåglarna som slutade sjunga
som ett tecken

slitna förpackningar
av rök

har du sett färgen på himlen
i februari

Det är inte samma sak som tidigare




Fri vers av Laertes
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-03 00:16



Bookmark and Share


  Nina.H
Vackert skaldat..sorglig
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes