Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att inte synas


INGEN HÖR ETT BARN

INGEN HÖR ETT BARN

Ingen hör
ett barn som gråter

i ensamhet...

Ingen ser spåren av smärta
de intorkade tårarna

och klumpen i hennes hals...

Mängder av tårar
nedsvalda genom år

värker...

Ingen lyssnar på ett barn
som har tystnat
ingen hör hennes ihåliga skrik

för hon skriker bara inom sig...

Ingen ser ett barn
som gömmer sig av rädsla
drar sig in i sitt skal

och bara går...

Ingen märker henne
ingen bryr sig ens
men varför hon är så

nej, det är det ingen som förstår...




Bunden vers av livlina
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-03 02:30



Bookmark and Share


    gamlarader
Väldigt, väldigt fint!
2013-02-11

  Nina.H
Ett modershjärta som mitt
slits itu av din text..
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

livlina