Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att våga möta rädslan


MED RÄDSLAN SOM LEDSTJÄRNA

MED RÄDSLAN SOM LEDSTJÄRNA

Bjud in rädslan i ditt liv


Känn tryggheten
som växer ur


modet att våga...


Finn styrkan
i att våga
fastän du är rädd


det kommer att befria dig...


Ta fruktan i hand
låt den få visa dig
vägen
till befrielse


visa vägen till livet...


Låt rädslan omfamna din otrygghet
skydda dig


beskydda...


Rädslan frigör
föder styrka


ger plats för växande i din bröstkorg...


Växer fram ur rädslan
ett barn av styrka
glädje

liv...




Bunden vers av livlina
Läst 287 gånger
Publicerad 2013-02-03 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livlina