Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskriver en känsla


I MITTEN AV MITT LUFTRUM

I MITTEN AV MITT LUFTRUM

Luften utvidgas
bakom mina revben

Dansar glädje
i min bröstkorg

växer lättnad...




Bunden vers av livlina
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-03 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livlina