Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara ha dig

Du behöver inte ge mig
blommor eller choklad

Inga lyxiga middagar
men gärna ett glas rött

Vill bara ha dig för mig
själv med levande ljus

Smek mitt hår och håll
mig tätt intill din kropp

Ge mig bara dig själv
ett minne att drömma

När det framöver kan
kännas tomt och kallt




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-03 20:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fint kärsamt
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP