Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blixtpoesi!!!


Låst

Därför så låser sig allt
när undringar blir till svar
och mellanrummen fylls utav sand
som bromsar in fotstegen
allt avstannar....tiden, tankarna.





Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-03 22:28



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Vilken härligt talande bild den här dikten ger!
Enkelt att både känna igen sig själv i och känna känslan från.
Det där ögonblicket då insikten lurigt smyger sig på ; )
2013-02-08

    leelee
Man riktigt känner hur sanden stoppar upp maskineriet...
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~