Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I drömmarna..


Ge mig en chans till, snälla...

Orden tar slut, tystnaden tar
över och rädslan infinner sig

Har shoppat idag, en svart
klänning och nya underkläder

Men till vilken nytta när livet
inte vill ge det man vill ha

Vill ta på mig underkläderna
och klänningen, känna mig fin

Besvikelsen är stor, men jag
frågar om en chans till...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-04 00:50



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ingen kan programmera livet! Men fler chanser ska alla ha!
2013-02-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
livet,
bör ge dig alla chanser du vill, og mer därtill
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP