Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

måndag i koppen

ord och förberedelse

ger tankar vingar




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-04 09:24



Bookmark and Share


    lenakarin
Glad känsla du förmedlar o kattens nyfikenhet på tillvaron också denna
Måndag!
Sparar att läsa mörkare morgnar än denna!
2013-02-04

  Minkki VIP
kul måndag - och kul bild, den påminner mig om minnesversen från tidig skoltid - ett, två, tre,
katten satt på sne'
och Chrisse breve
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP