Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kanske duger ändå..

Tittar på flertalet kassar
som ligger på sängen

Tänk om färgen på de nya
underkläderna är fel

Eller om de nya skorna
inte passar kläderna

Kanske ska måla naglarna
i en helt annan färg

Eller sluta oroa mig och
tro att jag duger ändå




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-04 19:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en gudinna blommar upp
oavsett beklädnad eller skepnad
2013-02-07

    ej medlem längre
Du duger..det vet jag..så sluta oroa
dig..kram
2013-02-04

    Max Poisé
Det finns alltid en vilja att vara perfekt när det i själva verket är du som är perfekt.
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP