Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild lånad


d.f.m.u!



evigt genom mitt hjärtas dörr

lämnad kall och sargad

tvi dig i stormens öga


kalla golv i själen

bjuder varma drycker

fällen är din


lämnad i glömska

skottet kom från ovan

trasig i själen


led ur tidens väder

ger hopp om dig

huldad av skönheten


flyktens snårskog

ger bitter mersmak

drömmens baksida


guld och gröna skogar

kan bara be


don't fuck me up!!




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-05 08:20



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vacker bön.
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing