Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chakra


ur elden vi gror

ökar pulsens takt

punkternas hemlighet

som bara du vet


öppnar själens öga

i blicken försvinner

dock jag ser dig

svävande i rymden


vandra genom mina


chakran


låter dig hela mig

regnbågens färger

auran omfamnar dig





Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-05 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varje chakra har ju sin färg
Verkligen en regnbåge genom kroppen
Väldigt bra textat;-)
2013-02-10

  Jordgubbsodlare

En fullträff! Mystisk, sensuell, magnetisk och oemotståndlig! Dina ord ger näring åt drömmarna!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing