Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

never ending story



je



tu



nous




tous les




l'humanité




histoire sans fin du mystère




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-01 15:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Très bien!
2013-05-02

    ej medlem längre
Intelligent och vacker sammanfattning!
2013-05-01

  Nina.H
önskar jag kunde franska.. men
det ser vackert ut! :)
2013-05-01

  Marianne Räf
Gillar temat. Intressant!
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing