Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir lite roligare så


Svingar svärdet


Tidig morgon, blask och slask

har en tid hos käftis


Inte har han blitt min vän

och ännu mindre bästis


Men jag gapar stort och käckt

när han svingar svärdet


tycker det blir ganska fräckt

när han skrattar åt fördärvet


Sugen väsnas och han rotar

ibland guld och gaddar


så jag gastar när han hotar

när han tången laddar


Sen han flinar och begär

tusen spänn för nöjet


Nu allt godis veto är

nöjer mej att endast njuta

utav godishöljet

















Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-06 08:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP