Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många långa år sedan...


Ett liv utan dig

Om jag skulle få syn på
dig här i folkvimlet efter
alla år skulle jag nog dö

Både av lycka för att få
se dig en gång till och av
sorg för att det inte blev vi

Du lämnade mig lite i
taget tills du försvann
för gott, borde förstått

Att det där perfekta inte
hade en chans eller att
någon annan var med dig

Jag visste inget om livet
bara att du var den rätta
och lämnade djupa sår

Jag letar bland allt folk
trots att jag vet att du
inte är här nära mig

Jag finner mod och går
vidare, måste förstå att
det finns ett liv utan dig






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-06 15:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
orden dina andas värme
2013-02-07

  R Michael H
The show must go on
2013-02-07

    Max Poisé
Livet är en kamp som njuter av sin motsats!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP