Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan från Tartaros

Innan jag besöker dödens broder önskar jag mig binda mina känslor på träd. Det jag aldrig yttrade igår, det jag glömde yttra idag och det jag inte vågar yttra imorgon. För alla dem som rört mitt hjärta, en ersättning i bekräftelse och tid. För jag fruktar det helvete som väntar och jag är rädd.




Fri vers (Fri form) av Ivangelion
Läst 322 gånger
Publicerad 2013-02-07 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivangelion