Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkas personligt.


Vargen

När dina händer förtäras av elden; kan inte dina tårar rädda dig.
När ditt gap öppnas för att få ut vargen; lämnar bara en bit av din själ.
När du somnar, somnar han. Hur gärna vill du sova?




Fri vers (Fri form) av Ivangelion
Läst 403 gånger
Publicerad 2013-02-08 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivangelion