Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkas personligt.


När månen lyser

Tillsammans står vi i dimman, våra händer rör varandra. Jag öppnar ögonen för att se din plats tom brevid mig.
Med ett djupt andetag känner jag din doft, mina ögon sluts.
Våra händer rör varandra igen.




Fri vers av Ivangelion
Läst 572 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivangelion