Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viLL leVa normAlt

med frihet
att tänka onormalt

ja menar
skulle det levas som man tänker
vem ska då få
oss
att överleva?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-07 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda ord..
2013-02-09

  Lena Själsöga Keijser
vishetsdjupa
ord
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP