Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetet plågar mig inte

Samvetet plågar mig inte,
det säger varken rätt eller
fel, det borde säga fel med
världens största bokstäver

Alltså gjorde jag rätt som
aldrig tvekade en sekund
på att våga leva livet för
en kort men speciell stund

Har lärt mig så mycket om
mig själv under dessa tre
år som att jag faktiskt duger
som jag är, jag är liksom jag

Det ska ingen få ta ifrån mig
igen, mitt lilla självförtroende
som kommit tillbaka från det
mörker det gömt sig i så länge

Är så glad att jag gjorde det
glömde bort alla måsten och
förpliktelser som ständigt
följer efter som en skugga

Jag har någon att tacka för
det, som påminner mig om
att jag är stark och att min
personlighet gör mig vacker




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-07 21:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
gläder mig
med dig
2013-02-07

    ej medlem längre
Vilken underbar text!
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP