Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dimman

"Vi ses i dimman!"

en otvungen fras
turbulenta nätter
och urdruckna glas.

den berömda dimman
vi tappar bort varandra

ansikten
byts ut mot andra

där inne i dimman,
bakom vita murar
där kroppar dansar
i berusningens burar

där svettiga händer
kramar brokiga glas
kan vardagen glömmas
för nattens extas.











Bunden vers (Rim) av Maygrove
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-07 17:24



Bookmark and Share


  sprungenbort
Du kan fånga!
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Maygrove