Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårslentrian

Du är för kal
för att ha något
att skala av

och jag är för van
att plocka bort
lager efter lager

i vår slentrian
i vårslentrian

hur kan hösten kännas
så obevekligt nära?










Bunden vers (Rim) av Maygrove
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-15 19:35



Bookmark and Share


  Robin V
Riktigt snyggt diktat!
2015-10-15

  Bengt H VIP
Jag hade inte tänkt att relationer kunde ha sådana årstider. Men nu vet jag bättre.
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maygrove