Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonerna av ett minne

här dansade du
den där gången
när vi var små

och det gick inte att stoppa
dina ben
eller armar

och jag stod bredvid
såg din koreografi
nynnandes barndomens toner av frihet.




Bunden vers (Rim) av Maygrove
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-15 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maygrove