Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-)


Du är inte så liten under stjärnorna

När du står där under stjärnorna
är du inte så liten som du säger

Inte heller udda som många tycks
tro, nä du är faktiskt helt normal

Fåfäng är du inte utan ofåfäng och
jag skrattar åt dina härliga uttryck

En äventyrare och glad man i sina
bästa år som får andra att må bra

Det är min korta beskrivning av dig
den långa varianten sparar jag på




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-08 18:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
stämningen


mjukvacker
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP