Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kortfattat beskrivet

Livet är nu, minnen och framtidsdrömmar.
Ibland önskar man att man kunde styra
livet med stramare tömmar.

För man blir ju trumpen
när den inte gör som
man vill, slumpen!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 340 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-07 18:18



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livet lever sitt eget liv..... det är bara att hänga med och göra det bästa av det!
2015-09-11

    ej medlem längre
När man inser att livet inte låter sig styras eller tas någonstans - det är livet som för i denna eviga dans, får livet plötsligt mening. När man också lärt sig lita på den kraft som skapat universum och allt däri och då menar jag inte ur religionens synvinkel, blir livets resa meningsfull och riktigt förnöjsam.

Livet är nu - minnen ligger bakom och framtiden den kommer se´n.
2013-08-31

  Connie
Jag brukar ta livet med en klackspark. Men det sparkar bara tillbaka!
2013-07-13

    ej medlem längre
Mitt liv ska icke talas om,det är full upp till kanten av vrede och besvikelse.Att beskriva det ljuva livet,är att beskriva min dröm! Superbra skrivet,berörande!
2013-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Mitt liv i korthet: Jag försöker leva det och andra försöker störa hela tiden.
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck