Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner ännu


Du skulla aldrig gått dina tunga steg
Jag visste inte och inte du heller
Det var ingen som räddade det brinnande äpplet
Uppenbart skulle det aldrig skydda oss
Fattas bara att vi ska ta det igen




Fri vers av R Michael H
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-07 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H