Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mÅste bli bÄttre

på att behålla min energi
bättre på att låta negativ
energi bara glida igenom
kanske rentav
renas
inte behållas

avskyr mig själv
när flödet fastnar
i mörka cirklar
upprepas
om
igen
vill leva i spiral
som växer
i energi som förändrar lever
positiv ljus
jävlaranammaenergi
så det så




Fri vers av kråkan VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-08 08:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra framförhållning
låt energierna, de positiva, florera
de negativa, implodera
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP