Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är borta

Dina konturer börjar
försvinna, din doft i
min tröja är borta

Din röst försvagas,
kan knappt känna
dina händer smeka

Men dina ögon är
ännu silvergråa och
orden ekar i mig

Samma stjärnor
finns kvar över mig
men du är borta





Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-08 09:28



Bookmark and Share


    Max Poisé
Det vackraste vi har..är minnet...(säger en nostalgiker)
2013-02-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
man känner det starka skeendet på väg bort
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP