Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en jäkla idiot!

Vaknar av att telefonen ringer,
fan jag har ju sovmorgon

En uttråkad försäljare fick en
arg orättvis utskällning

Kan inte somna om utan går
upp med några suckar

Klär på mig är för lat för att
knyta vinterkängorna

Ska ju bara till brevlådan och
hämta morgontidningen

Kommer in igen och stänger
dörren efter mig

Telefonen ringer igen och jag
låter kängorna vara på

Tar ett kliv närmare telefonen
men faller pladask

Gör jävligt ont i ena knät och
tittar mot dörren

Snörena till kängorna hade
fastnat i tröskeln

Så jävla typiskt mig, för lat
för att knyta skorna

Med en isblåsa mot knät och
en cigarett i munnen

Kan jag bara lägga ännu en
idiotsak till min lata samling




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-08 11:02



Bookmark and Share


  Primulan
Haha, ja ibland blir det rent åt fanders asså.
Bra och kul läsning :)
2013-02-09

  Solitaire VIP
Älskar dina berättande texter,
ibland med humor, ibland med smärta.
Du är bra :)
2013-02-08

    Max Poisé
Med den enkla sensmoralen.. Kan det fastna så gör de det.
Tänker oavkortat att min bilnyckel alltid ligger i fel ficka. Alltid vänster...men inte när jag har händerna fulle med prylar..då har jag lagt den åt höger..

Hoppas knät läker fort!
2013-02-08

    ej medlem längre
Ser humorn! :)
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP