Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möter fulheten i spegeln

Ännu en kväll med övertid
har du någon annan

Tittar mig i spegeln och
ser fulheten titta tillbaka

Men ofta viskar du orden
och vill bilda familj

Går ut en sväng behöver
massor med frisk luft

Ringer på hos min bästa
vän och när du öppnar

Faller min värld samman
förstår alla sena kvällar

Alla bilder av oss spelas
medan hjärtat går itu

Vi står och ser på varandra
och du viskar förlåt förlåt

Jag måste ta mig härifrån
och vänder mig om

Benen bär mig sakta ett
steg i taget mot vårt hus

Utan någon plan packar
jag en väska med kläder

Vårt bröllopsfoto hånler
mot mig på väggen

Och jag kan knappt andas
men jag tar min väska

Viskar hejdå




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-08 12:59



Bookmark and Share


  Gigi
Känsligt och fint!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP