Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prestationsångest och översittare

Ambitioner.

Underminerade prestationer

likt elakartade infektioner

sprider sig era definitioner

och de glädjesensationer

som kunde varit mina

är borta.





Bunden vers (Rim) av Maygrove
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-08 15:33



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Tyckte mycket om denna. Den är så djup men samtidigt så enkel att förstå....eftersom detta är ett fenomen vi alla råkar ut för , förr eller senare i livet. Bra famnat!
2013-05-24

  Robin V
Snyggt! Väldigt schysst rytm du lyckas skapa! Bra där!
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Maygrove