Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var jag bara en leksak?

Var jag bara din leksak
som du kastade bort när
du fått vad du ville ha

Alla ord, känslor och åtrån
i dina ögon var det bara
ett spel du spelade

Blev jag din hämnd, gav
du igen med samma mynt
som du råkat ut för

Eller blev du rädd för det
som var vi, det perfekta
och alla känslor vi delade

Kanske var det för bra för
att vara sant, naiva jag
trodde på allt du sa

Och vad fick jag för det?






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-08 21:25



Bookmark and Share


  Unhappy
Känner såväl igen mig... <3
2013-02-09

  Lena Själsöga Keijser
smärta

åter denna bild av ...
2013-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt, om en som backat ut
istället för att baka tiden fram
2013-02-09

    ej medlem längre
Stackare!!

Bra textat
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP