Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten har raderat varje spår

Ensamheten har raderat
varje spår som någonsin
funnits i min närhet

Vet inte längre vad som
är äkta och fantasi i det
som kallas mitt liv

Om jag ser mig omkring
ser jag bara svart så jag
fortsätter blunda

Drömmer mig bort till
något jag tror har varit
äkta och existerat

Där mitt hjärta fortfarande
var varmt och slog jämna
slag med världen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-08 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, denna var fin
2013-02-09

  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta
är
varmt
2013-02-09

    AA VIP
Livets nyanser. Fint skildrat....
2013-02-09

    Max Poisé
En fundering som tar tag! Bra E..du lyckas väl här!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP