Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragkampen

Dragkampen

var hård, jämn

och långdragen.

 

Mittflaggan

av rött siden

åkte fram

och åter

över mittlinjen.

 

Efterhand

började repet

att splittras,

tills endast

ett par kardelar

höll oss samman.

 

En gråsparv

kom flygande,

snappade upp

sidenflaggan

att inreda

sitt bo.

 

Det var då

vi insåg

åt vilket håll

vi egentligen

ville gå.

 

Repet lämnade

vi kvar på mittlinjen

när vi skrattande

gick mot

soluppgången.

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 467 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-09 02:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fint att se dig här med fint textbygge och härlig upplösning. Ett nytt ord för mig är kardel :)
2013-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Skön upplösning på det hela...
2013-02-09

    ej medlem längre
Så glad jag blir att läsa detta!
2013-02-09

  walborg
Välskriven process
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)