Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gordiska magknuten

Den oroliga magknuten

välver runt i magen

som en stor och levande

gordisk knut

av sega gummiband.

 

Yxan som skall lösa knuten består

av lika delar

självförlåtelse,

beslutsamhet,

kärlek

och tro.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 629 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-02-09 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När kärleken och viljan ligger i paritet med varandra

Då slipper vi tyckasyndommentalitet
2013-03-06

  anits VIP
Mycket kloka ord
2013-02-13

    ej medlem längre
Den gordiska knuten består av tre olika knutar som är den som väver den som syr och den som kniper om dem
2013-02-11

  Sunlight
Så bra!
2013-02-10

  bittemi VIP
Kloka ord!
2013-02-10

    ej medlem längre
Bra verktyg!
2013-02-09

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2013-02-09

  Ninananonia VIP
Fint att tänka så...
2013-02-09

  walborg
Fin beskrivning - klokt sagt
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)