Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen når sitt slut III

~~~

dagen når sitt slut
kryper ner i sängvärmen

och där väntar du


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-02-21 13:13



Bookmark and Share


    carimba
mysigt, mysigt!!!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan