Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hej hjärtat"


Hej hjärtat..

Vår varma långa kram och
dina två ord gör mig knäsvag

Och jag kan inte tro att vi står
här under en gatulampa 01.53

Vi kramas igen som om vi båda
inte förstår att vi är på samma plats

Vi pratar lite grann och dina ögon
glittrar vackert i lampans sken

Jag känner hur tårarna är på väg
att svämma över och du ser dem

Lika fort som jag såg dig komma
gående lika fort har vi sagt hejdå

Några minuter med känslor som jag
alltid känner i närheten av dig

Fem minuter lycka men också sorg,
får jag någonsin se dig igen

När du går din väg vacklar jag på
ostadiga ben och rinnande tårar

Och när du inte längre syns brister
åter hjärtat i många tusen bitar




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-03 00:34



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Ibland är "omöjlig" kärlek den vackraste.
Gillar.
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP